Смачний перекус: рецепт легкого сезонного салату з гранатом і хурмою

Салати

Приготування

  1. Помийте руколу та викладіть на тарілку.
  2. Очистьте гранат і дістаньте зерна.
  3. Наріжте хурму невеликими скибочками, як показала Шеріл.
  4. Очистьте від шкаралупи волоські горіхи та трохи подрібніть їх ножем.
  5. Наріжте фенхель і кріп.
  6. Натріть або наріжте тонкими слайсами пармезан.
  7. Для заправки змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет, мед, діжонську гірчицю і сік лимона.
  8. Зберіть салат і полийте заправкою за вашим смаком, перемішайте та насолоджуйтеся.

За бажанням хурму можна замінити яблуком, а решту заправки зберігати в холодильнику до тижня.

Кулінарка рекомендує подавати це як гарнір до обіду чи вечері. Додайте трохи кіноа або смаженого нуту, щоб зробити це повноцінним обідом.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *