Приготування
- Помийте руколу та викладіть на тарілку.
- Очистьте гранат і дістаньте зерна.
- Наріжте хурму невеликими скибочками, як показала Шеріл.
- Очистьте від шкаралупи волоські горіхи та трохи подрібніть їх ножем.
- Наріжте фенхель і кріп.
- Натріть або наріжте тонкими слайсами пармезан.
- Для заправки змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет, мед, діжонську гірчицю і сік лимона.
- Зберіть салат і полийте заправкою за вашим смаком, перемішайте та насолоджуйтеся.
За бажанням хурму можна замінити яблуком, а решту заправки зберігати в холодильнику до тижня.
Кулінарка рекомендує подавати це як гарнір до обіду чи вечері. Додайте трохи кіноа або смаженого нуту, щоб зробити це повноцінним обідом.
Читайте також: