“Найбільш правдива інформація”: у ЗСУ запропонували передати ТЦК реєстр виборців

Події

Голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко запропонував задіяти реєстр виборців в рамках оновленого підходу до проведення мобілізації.

Про це він сказав в інтерв'ю “Ми – Україна”

“Я дуже прихильник того, щоб передали реєстр виборців. Він найбільш заповнений і він показує, хто де голосував в свій час. Це найбільш правдива інформація. Я розумію, що зараз хтось почне кричати, що “от, це зразу обмежить людей до виборів”, – каже Тимочко.

За його словами, зараз треба думати не про вибори, а про захист України і про перемогу.

“А про всю решту нюансів, що де кому дискомфортно, це можна буде говорити потім, коли ми вже виженемо ворога і тоді вже про свій дискомфорт кожен обов’язково розкаже. Зараз питання перемоги – пріоритет”, – зазначив голова Ради резервістів Сухопутних військ.

“Роботодавці і ВНЗ допомагають ухилянтам”

На думку Тимочка, деякі роботодавці і заклади вищої освіти допомагають ухилянтам уникнути мобілізації законним шляхом.

“Має бути розширений спектр здобувачів п'ятої чи десятої освіти. Реально цим зловживають дотепер деякі виші. Ми розуміємо, що це — корупція, хоч і легальна.

Має бути вирішене питання щодо броні, бо цим дуже зловживають певні торгові центри. Співробітники ТЦК приходять у торговий центр, а там на посаді вантажника, яка перебуває під бронню, – чотири вантажники на 0,25 ставки”, – підсумував Іван Тимочко.

Раніше командир першого штурмовго батальйону, третьої ОШБР ЗСУ Петро Горбатенко закликав призивати до війська, зокрема, хлопців 18-20 років.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *