Особисте життя Анни Кошмал: фото чоловіка, як із ним познайомилася і яким було їхнє розкішне весілля

Гламур

Українська акторка Анна Кошмал вже майже шість років живе у щасливому шлюбі з чоловіком, якого звуть Іваном, та не воліє розповідати про їхні стосунки.

Хоч фани проявляють неабияку цікавість до особистого життя артистки, однак вона тримає його за сімома замками. Про чоловіка Анни майже нічого невідомо.

Тож, редакція сайту ТСН.ua пропонує подивитися, як акторка познайомилася з коханим, хто був ініціатором стосунків, яким було їхнє розкішне весілля, який вигляд має її чоловік та чому вона його приховує від публіки.

Як Анна Кошмал познайомилася з чоловіком та хто став ініціатором стосунків

Хоч акторка ретельно приховує коханого, однак час від часу вона ділиться секретами їхніх стосунків та розповідає подробиці про особисте життя. Зокрема, не стала Анна приховувати, як вони познайомилися.

Коханий зірки не працює у сфері кінематографа. Тим не менш, пара познайомилася на знімальному майданчику. Анні одразу сподобався чоловік.

“Познайомилися на знімальному майданчику, а де ж іще?” – жартувала знаменитість.

До речі, Анні неабияк сподобався чоловік, тож ініціативу вона взяла у свої руки і зробила перший крок.

“Я вважаю, що жінка обирає чоловіка, а не навпаки”, – зізнавалася зірка.

Розкішне весілля мрії Анни Кошмал та фото її чоловіка

Незабаром після початку стосунків коханий освідчився акторці. Пара довго часу не гаяла та зіграла весілля. Свято закохані організували наприкінці грудня 2017 року. Як зізнавалась Анна, вони з чоловіком хотіли зіграти весілля саме взимку.

У святковий день Анна одягла білу доволі стриману весільну сукню та довжелезну фату, тим часом її коханий обрав класичний костюм. Локація була у світлих відтінках, довкола все було прикрашено, зібралися лише найближчі люди. Як говорила Кошмал, їхнє весілля було саме таким, як вона мріяла від дитинства.

“Ми розписалися взимку, оскільки обоє хотіли влаштувати свято саме в цю пору року. Весілля з коханою людиною може бути лише ідеальним. Я дуже романтична особистість. Тож весілля було саме таким, як я мріяла”, – ділилася Анна.

Первісток подружжя

Вже через пів року після весілля Анна народила первістка. Так, 26 червня 2018 року на світ з'явився син подружжя. Новоспечені батьки назвали хлопчика Михайлом.

Тривалий час Анна приховувала сина від публіки. Лише декілька років тому акторка почала його активно показувати. Маленький Михась, як дві краплі води, схожий на свою маму.

До речі, Анна сама раніше була російськомовною, однак сина вчила говорити лише українською. Як зізнавалась акторка, це було їхнє спільне з чоловіком рішення, щоб Михась від народження був українськомовним.

“Коли Мишко народився, ми з чоловіком вирішили, що його першою і єдиною мовою вдома буде українська. Напевно, це було перше моє свідоме рішення в такому юному віці, і таке важливе”, – ділилася артистка.

Чому Анна Кошмал приховує чоловіка

Хоч Анна Кошмал заміжня вже майже шість років, свого коханого вона не квапиться показувати публіці. Час від часу зірка може опублікувати фото з ним, однак він завжди позує або зі спини, або з прихованим обличчям.

Як пояснювала знаменитість, її чоловік – непублічна людина і не прагне популярності, тож вона поважає його рішення. Також Анна вважає, що особисте життя на те й особисте, щоб тримати його в таємниці від сторонніх людей.

“Я не люблю показувати особисте життя на публіку, бо це святе. Це те, чим я не готова жертвувати, ділитися заради новин. Мені не подобається, коли обговорюють мене зайвий раз незнайомі мені люди”, – зізнавалась артистка в “ЖВЛ”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *