Як позбутися сивини без фарбування: копійчаний засіб для усунення проблеми

Різне

Сивина для багатьох жінок створює незручності та проблему. Зазвичай її намагаються позбутися за допомогою фарбування волосся. Проте для усунення цієї неприємності є ще кілька дієвих засобів, про які мало хто знає. Такими способами користувалися ще наші бабусі. Ці методи досить прості у застосуванні, не вимагають багато часу та коштів. Розповідаємо, як можна приховати сивину без надмірних зусиль і витрат коштів на дороговартісне фарбування.

Раніше ми писали про модні відтінки волосся, які стануть хітом у 2024 році

Як приховати сивину без фарбування

  • Мелена кава. За допомогою кави можна позбутися сивини надовго. Для того, аби приготувати такий засіб, потрібно заварити три-чотири столові ложки меленої кави в окропі. Потім необхідно її процідити і вилити у велику миску. Додайте до кави 500 грамів холодної води. Добре вимийте волосся і занурте його в миску з розчином для фарбування. Через кілька хвилин голову добре прополощіть. Аби результат був більш ефективним та тривалим, робіть таку процедуру раз на тиждень.
  • Кропива і шавлія. Окрім кави, можна скористатися однією із цих трав. Їх можна придбати в аптеці. Потрібно просто заварити кілька ложок кропиви чи шавлії у літрі гарячої води. Залиште відвар на кілька годин, щоб настоявся, а потім прополощіть ним голову. Таку процедуру також потрібно проводити регулярно.

Читайте також:

Модні стрижки на коротке волосся для жінок за 60: омолоджують і тримають форму без укладання

Манікюр на Новий рік 2024 у щасливих кольорах, які символізують успіх, любов і здійснення мрій

Секрет краси корейських жінок: як мати молодий вигляд у зрілому віці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *