25-річна дівчина Ді Капріо знялася топлес для відомого глянцю й блиснула струнким тілом

Гламур

Дівчина 48-річного актора Леонардо Ді Капріо, італійська модель Вітторія Черетті, повністю оголилася для спокусливих знімків у глянці.

Так, для нового випуску відоме видання запросило дівчину Ді Капріо прикрасити обкладинку їхнього журналу. В зухвалій фотосесії модель з'явилася спочатку в одязі, а потім – взагалі без нього.

У кадрі Черетті має повністю природний вигляд. На її обличчі немає макіяжу. Часом навіть можна помітити веснянки.

Свіжими знімками Вітторія поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Зазначимо, італійська модель є дуже успішною. За її плечима вже багато виходів на світові подіуми. Зокрема, дівчина з'являлася на показах Chanel і Versace. Також вона прикрашала такі відомі модні глянці, як Vogue і Harper's Bazaar.

До слова, Вітторія Черетті лише нещодавно почала зустрічатися з Леонардо Ді Капріо. Втім, пара ніде не афішувала свої стосунки. Вперше іноземні папараці заскочили їх за палкими поцілунками на одній із вечірок у Лос-Анджелесі. До того ж Мережею ходять чутки, що День подяки пара провела спільно з родиною нової дівчини Ді Капріо.

Нагадаємо, нещодавно своєю фігурою похизувалася 50-річна зірка серіалу “Всі жінки – відьми”. Алісса Мілано запостила фото без макіяжу в купальнику.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *