Стильний зимовий манікюр на короткі нігті: які кольори будуть на піку популярності 2024 року

Різне

Коли, як не напередодні свят, оновлювати свій манікюр. Актуальна тенденція цієї зими для коротких нігтів – це мінімалістичний манікюр прямокутної форми з охайними закругленими кінчиками. Розповідаємо, які стильні варіанти манікюру на короткі нігті будуть на піку популярності зимового сезону 2023-2024.

Оливковий манікюр

Безперечний хіт, який тримається на піку популярності ще від літа-2023, і 2024 року не збирається здавати свої позиції. Такий спокійний відтінок буде доречним як для повсякдення, так і для затишних святкових різдвяних вечорів.

Нюдовий манікюр

Цей тренд ніколи не вийде з моди, і цьогорічна зима не стане винятком. Щоб манікюр пасував максимально, зверніть увагу на напівпрозоре покриття, яке повністю відповідатиме тону вашої шкіри. Такі нігті матимуть дорогий і доглянутий вигляд. А щоб манікюр був святковим, можна додати трохи сяйва за допомогою глітера. Також доповнити нюдовий манікюр можна декоративними лініями золотистого кольору.

Молочний манікюр

Такий манікюр буде вдалим вибором для новорічних свят, оскільки його можна доповнити декоративними елементами, не перевантажуючи загальний дорогий мінімалізм. Це можуть бути сніжинки, зірочки або сніговики. Варто пам’ятати, що чим коротші ваші нігті, тим менше має бути декоративних елементів у манікюрі.

Бордовий манікюр

Бордовий колір 2024 року буде на піку популярності. Дизайнери представили свої колекції, в яких цей глибокий колір посів провідні позиції. Тому без нього не обійшлося в нігтьовій індустрії краси. На сьогодні глибокі винні відтінки можна побачити на нігтях багатьох світових знаменитостей.

Блакитний манікюр

Блакитний колір, мабуть, ніколи не вийде з моди, особливо взимку. Тим паче, палітра відтінків настільки різноманітна, що навіть найвибагливіші модниці знайдуть свій блакитний колір. Можна вибирати від ніжного пастельного відтінку до глибокого й насиченого. А глітер додасть святкового сяйва, тому такий манікюр ідеально підійде для святкування Нового року.

Мікрофренч або мінімалістичний французький манікюр

Здається, що френч ніколи не вийде з моди, адже має на нігтях кожної модниці дорогий і вишуканий вигляд водночас. Від звичайного французького манікюру мікрофренч відрізняється тоншою смужечкою на кінчиках нігтів. Для зимового манікюру ідеально підійде смужечка зі сріблястого, золотого чи темного лаку.

Манікюр хром

Такий вид манікюру з легким перламутровим блиском твердо стоїть на позиціях лідера і сходити з п’єдесталу не буде ще довго. Як основу найкраще вибирати актуальні відтінки коричневого кольору – лате або шоколаду. Загалом шоколадний колір на піку популярності ще від осені-2023 і покидати модний олімп 2024 року не збирається.

Манікюр із фольгою, стразами та перлами

Окремо варто відзначити хіт зимового сезону 2023-2024 – манікюр із фольгою. Золотава фольга на нігтях створює візуальний ефект благородної позолоти, яка ніби обсипається. Для такого манікюру підійде як нюдова основа, так і контрастна.

Також варто цієї зими 2023-2024 звернути увагу на об’ємні хромові декоративні елементи для нігтів. Ідеальним для святкового манікюру стане доповнення у формі перлів чи стразів.

Читайте також:

Манікюр на Новий рік 2024 у щасливих кольорах, які символізують успіх, любов і здійснення мрій

Названі модні відтінки волосся, які стануть хітом 2024 року

Секрет краси корейських жінок: як мати молодий вигляд у зрілому віці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *