М’ясо з овочами, запечене у фользі: рецепт святкової страви

Другі страви
  1. Картоплю та цибулю очистіть і наріжте кружалцями.
  2. Печериці також наріжте кружальцями, перець – кільцями, а сир – пластинами.
  3. Свинину наріжте пластами завтовшки трохи більше одного сантиметра і відбийте молоточком через харчову плівку.
  4. Лист фольги змастіть олією. Викладіть м'ясо, посоліть та посипте приправою. На м'ясо викладіть картоплю, цибулю, печериці, болгарський перець, майонез, сир і посипте сухарями. Загорніть у фольгу, щоб вийшов мішечок.
  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за 200 градусів 40-50 хвилин.

Поради:

  • Кожен шар трохи підсолюйте.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *