Подвійне фіаско: гранди турецького футболу епічно зганьбилися у 5-му турі Ліги конференцій (відео)

Спорт

Матчі 5-го туру групового етапу Ліги конференцій стали жахом для турецьких уболівальників, адже одразу два імениті клуби цієї країни – “Бешикташ” і “Фенербахче” – були нещадно биті своїми суперниками.

Усе почалося з того, що “Бешикташ” на власному полі поступився бельгійському “Брюгге” з рахунком 0:5.

У першому таймі за бельгійців відзначалися Каспер Нільсен і Тьяго. А після перерви гості відвантажили у ворота “чорних орлів” ще три м'ячі – Тьяго оформив дубль, ще по голу забили Рафаель Оньєдіка та Андреас Сков Ольсен.

Огляд матчу “Бешикташ” – “Брюгге”

В іншому матчі 5-го туру цього квартету норвезький “Буде-Глімт” розбив швейцарський “Лугано” з рахунком 5:2.

Турнірне становище у групі D за один тур до кінця групового етапу: “Брюгге” (13 очок), “Буде-Глімт” (10), “Лугано” (4), “Бешикташ” (1).

Зазначимо, що саме “Бешикташ” не пустив київське “Динамо” до групового етапу Ліги конференцій. У кваліфікації стамбульський клуб двічі обіграв “біло-синіх” (3:2 і 1:0).

Своєю чергою, “Фенербахче” у 5-му турі Ліги конференцій на виїзді зазнав нищівної поразки від данського “Нордшелланда”. Цей матч завершився з рахунком 6:1.

Перший тайм зустрічі вийшов конкурентним. На голи Лукаса Хея та Деніела Свенссона “жовті канарки” відповіли м'ячем, який забив Міші Бачуаї.

Однак у другому таймі данський клуб влаштував туркам справжнє побиття, вразивши сітку їхнії воріт аж чотири рази. Хет-трик оформив Беньямін Нюгрен. Ще один гол в активі Крістана Расмуссена.

Огляд матчу “Нордшелланд” – “Фенербахче”

В іншому матчі 5-го туру цієї групи словацький “Спартак” Трнава вдома програв болгарському “Лудогорцю” з рахунком 1:2.

 Турнірне становище у квартеті H за один тур до завершення групового раунду: “Нордшелланд” (10 очок), “Лудогорець” (9), “Фенербахче” (9), “Спартак” Трнава (1).

Переможці груп напряму вийдуть до 1/8 фіналу Ліги конференцій. Володарі других місць у стикових матчах Ліги конференцій (1/16 фіналу) зіграють із вісьмома клубами, які посядуть треті позиції на груповому етапі Ліги Європи.

Читайте також:

Грав за клуб УПЛ: український футболіст загинув на війні з російськими окупантами

“Зоря” розгромно програла “Генту” в Лізі конференцій – воротар суперника отримав страшну травму (відео)

Ліга Європи: результати матчів 5-го туру групового етапу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *