Чому чоловік раптом перестав писати і зник: 3 небанальні причини

Різне

Якщо так сталося, що ви познайомилися в Інтернеті чи просто у вас стосунки на відстані, і чоловік раптом зник, то на це є причини. Такі стосунки мають багато підводних каменів, оскільки ви не бачите того, що відбувається у чоловіка в житті. А він то зникає, то раптом з’являється, і причин на таку поведінку начебто немає. Втім психологи зазначають, що тут жінці варто замислитися, чи варто взагалі продовжувати такі стосунки. Розповідаємо, чому чоловіки раптом припиняють писати і кудись зникають.

Причина №1: інша жінка

Це одна з головних причин, чому чоловік то зникає, то раптом знову з’являється. Він банально може бути одружений або у нього просто є інша, окрім вас. І незалежно від того, що він говорить, варто перевірити наявність іншої жінки. Можливо, він посварився зі своєю дружиною, і просто вирішив задля розваги завести інші легкі стосунки, які ні до чого не зобов’язують.

Причина №2: пошук пригод чи спортивний інтерес

Є категорія чоловіків, які за допомогою спілкування в Інтернеті намагаються підвищити свою самооцінку. Оскільки у реальному світі не можуть похизуватися якимись визначними успіхами чи здобутками. І все, що такому чоловікові потрібно – це отримати підтвердження того, що ним цікавляться і захоплюються. І коли він отримує свою сатисфакцію, тоді раптом безслідно зникає.

Причина №3: чоловік вирішив, що нецікавий вам

Жінки думають, якщо будуть холодно поводитися із чоловіком, таким чином викликатимуть у нього більший інтерес та бажання. Але чоловік таку поведінку може сприйняти по-своєму. Наприклад, подумати, що він нецікавий жінці, оскільки вона не відповідає на його повідомлення чи мало з ним спілкується, не проявляє жодної ініціативи. У такому разі варто виявляти більшу зацікавленість до чоловіка, щоб він раптом не зник. Хто знає, можливо це той самий, на все життя.

Читайте також:

Чому для жінки 40 років – це найкращий час, щоб бути щасливою

Як зрозуміти, що ви дуже подобаєтеся і вами зацікавлені: 6 фраз, які говорять про небайдужість

Як зрозуміти, що ви для чоловіка кохана жінка чи він просто до вас звик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *