Збірна України отримала потенційних суперників у фінальному турнірі Євро-2024

Під час церемонії жеребкування фінального турніру Євро-2024 збірна України дізналася своїх потенційних суперників на континентальній першості.

Україна, як можливий переможець плейоф відбору Шляху В, була посіяна з останнього четвертого кошика та потрапила до групи E, де може зіграти проти Бельгії, Словаччини та Румунії.

Дивіться також: Євро-2024: результати жеребкування фінального турніру, склад усіх груп

Зазначимо, що наша команда не зуміла напряму пробитися на чемпіонат Європи, посівши третє місце у своїй відбірковій групі. “Синьо-жовті” пропустили на турнір Англію та Італію, а самі тепер позмагаються у плейоф за право виступити у фінальній частині ЧЄ.

У півфіналі плейоф відбору на Євро-2024 підопічні Сергія Реброва зустрінуться з командою Боснії та Герцеговини. Цей матч відбудеться 21 березня на полі суперника нашої збірної.

Якщо українці переможуть боснійців, то у фіналі плейоф 26 березня розіграють путівку на чемпіонат Європи з переможцем іншого півфіналу Шляху В між Ізраїлем та Ісландією. У цьому поєдинку команда Реброва буде номінальним господарем.

Матчі фінального турніру Євро-2024 від 14 червня до 14 липня 2024 року прийматимуть 10 міст Німеччини. Збірна Німеччини, як країна-господарка, без відбору потрапила на першість континенту.

До 1/8 фіналу Євро-2024 вийдуть по дві найкращі команди з кожної із шести груп, а також чотири найкращі збірні, які посядуть треті місця.

Читайте також:

Суперкомп'ютер оцінив шанси збірної України в плейоф відбору на Євро-2024

Тренер суперника збірної України відреагував на підсумки жеребкування плейоф відбору до Євро-2024

Відбір на Євро-2024: групи і турнірні таблиці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *