Міла Сивацька похизувалася розкішним подарунком від коханого на її 25-річчя

Гламур

Відома українська акторка, а нині бізнесвумен Міла Сивацька 3 грудня святкує день народження.

У знаменитості ювілей, їй виповнюється 25 років. Міла вже отримала чимало привітань та подарунків з нагоди свого дня народження. Деякими з них артистка вже похизуватися в Instagram-stories. Зокрема, знаменитість показала, розкішну обручку, яку їй подарував коханий Сергій, а також букет троянд персикового кольору.

“Коли у чоловіка гарний смак”, – зазначила Сивацька та додала смайлик у вигляді червоного сердечка.

Також Міла похизувалася й подарунками від друзів. Щоправда, коханий знаменитості сам обирав, що подарувати їй, а от для друзів Сивацька підготувала wish-лист. Бізнесвумен замовила собі на день народження електрочайник та шарф.

“У мене сьогодні такий день, коли я роблю отак: “Боже, звідки ти дізналася, що я мріяла про цей чайник? Звідки ти знаєш, що я дуже хочу цей шарф?”. Я дуже щаслива, бо вперше зробила wish-лист для друзів, окрім чоловіка, бо він і так дуже гарно обирає подарунки. Я щаслива”, – поділилася щаслива артистка.

Нагадаємо, нещодавно у родині ведучого Григорія Решетніка було свято. Сину шоумена виповнилося три роки. Знаменитість показав, що подарував хлопчикові з нагоди дня народження.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *