Правда чи брехня: у поліції Києва прокоментували заяву Дубінського про “побиття” у СІЗО

Події

Поліція Києва перевірила повідомлення про побиття народного депутата Олександра Дубінського у СІЗО та не підтвердила факт про завдання йому тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє столична поліція.

“До поліції Києва надійшло повідомлення від адвоката про те, що протягом двох діб його підзахисному, народному депутатові, раніше затриманому СБУ за підозрою у державній зраді, під час перебування у слідчому ізоляторі завдавали тілесні ушкодження”, – йдеться у повідомленні. 

За даними правоохоронців, слідчо-оперативна група поліції Києва прибула до пенітенціарної установи для зʼясування обставин події.

Судово-медичне дослідження не підтвердило інформацію про побиття нардепа.

Тим часом адвокати Дубінського звинуватили представників влади у відсутності реакції та повідомили, що завдяки втручанню нардепа (не назвали хто) Дубінського перевели в одиночну камеру з відеоспостереженням.

“Завдяки втручанню народного депутата, начальник СІЗО прийняв рішення про переведення Дубинського в одиночну камеру з відеоспостереженням. Заява про заходи безпеки не розглянуто слідчим ДБР”, – йдеться у спільній заяві адвокатів.

Окрім того, вони звинувачують правоохоронців у тому, що судово-медичне дослідження із Дубинським не проводилося, “оскільки його не дозволили вивезти із СІЗО”.

Нагадаємо, напередодні народний депутат Олександр Дубінський, підозрюваний у державній зраді, заявив про побиття у СІЗО. Його заяву передали адвокати нардепа.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Нардепу Дубінському оголосили підозру! Подробиці справи

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *