П’ять стрижок, які не лише молодять, але й не потребують укладання

Різне

Для сучасних жінок час завжди на вагу золота, тому і вкладання волосся не повинно бути надто довготривалим.

Нагадаємо, що раніше ми писали про стрижку “лисячий хвіст” на коротке, середнє, довге волосся.

На щастя, стилісти підібрали п'ять стрижок, які мають модний вигляд і не потребують якихось додаткових маніпуляцій.

Подовжене каре

Якщо у вас від природе хвилясте чи пишне волосся, такий варіант стрижки підійде ідеально. З такою зачіскою спокусливі та стильні локони дівчини серфера вам забезпечені навіть без вкладання. Будь-який образ стане більш ніжним і легким з розпатланим волоссям, яке можна просто висушити феном.

Піксі

У жіночий світ вже давно і успішно інтегрувалися чоловічі стрижки. Водночас короткі зачіски жодним чином не зменшують жіночність образу. Навпаки, вони мають вигляд ніжних та сексуальних. Коротка стрижка буде завжди мати об'єм, а для різноманіття можна кожного дня по-різному вкладати чубчик.

Wolfcut

Ця стрижка стала справжнім трендом після того, як її підхопили західні зірки. Особливо вона підходить тим, у кого від природи тонке волосся. Головна особливість цієї зачіски полягає у градуюванні пасм, тому волосся має більш об'ємний вигляд. А ще це, напевно, одна з найкращих коротких стрижок без вкладання на тонке волосся.

Каскад із перепадом

Якщо у вас неслухняне волосся, обирайте саме цей варіант. Ви зможете збиратися “на швидку руку”, просто струснути своїми локонами і отримати ідеальну зачіску. Волосся буде мати вигляд, наче ви щойно вийшли із салону краси.

Рваний боб

Ще одна коротка стрижка без вкладання, яка буде максимально вдалою для власниць прямого волосся. Завдяки рваній формі та щільного контуру вона не потребує складного вкладання, яке займає багато часу. Ви зможете за лічені хвилини створювати об'єм.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *