Різдвяні пряники: святковий рецепт

Випічка і страви з борошна
  1. Змішайте в мисці борошно з прянощами. В іншій мисці – м'яке масло, мед, молоко та цукор. Підігрійте масу на слабкому вогні, поки цукор та масло не розчиняться.
  2. У борошно із прянощами додайте яйце та теплу медову масу. Замісіть тісто.
  3. Розкатайте його в пласт і формами виріжте пряники.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 10 хвилин, а потім дайте охолонути.
  5. Білок збийте до щільної піни. Додайте цукрову пудру і знову добре збийте.
  6. Прикрасьте пряники глазур'ю.

Поради:

  • Пряники можна прикрасити кондитерським мішком.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *