Прогноз погоди на 8 грудня: де в Україні у п’ятницю будуть сніг і дощ

Події

У п'ятницю, 8 грудня, в Україні місцями будуть сніг і дощ. У деяких регіонах – пориви вітру до 15-20 метрів за секунду.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно. У північних, Вінницькій і Харківській областях сніжитиме. В більшості центральних, східних і південних областей – сніг, дощ та ожеледь. На заході – без істотних опадів. На Закарпатті та Прикарпатті місцями буде туман.

На дорогах більшості областей ожеледиця. У східних і південно-східних областях місцями пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

Вночі температура повітря у північних і західних областях буде 4-9° морозу, а вдень – 1-6° морозу. На решті території впродовж доби стовпчики термометрів покажуть 0-5° морозу. На півдні країни буде тепліше – +0-5°.

Погода в Києві 

На Київщині 8 грудня буде хмарно та сніг. На дорогах – ожеледиця. Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища – І рівень небезпечності, жовтий.

В Київській області температура повітря вночі становитиме 4-9° морозу, а вдень – 1-3° морозу. В Києві вночі буде 3-5° морозу, вдень стовпчики термометрів покажуть 1-3° морозу.

Як повідомлялося, синоптикиня “Укргідрометцентру” Наталія Птуха повідомила, що перший місяць зими в Україні може виявитися теплішим за норму. Середньомісячна температура для грудня очікується на 1-1,5 градуса вище від кліматичної норми. Опади очікуються в межах норми.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *