У ГУР розповіли, чому Кива ховався у Підмосков’ї

Події

Колишній депутат-зрадник українського парламенту Ілля Кива дбав про свою безпеку. Саме тому жив в одному із сіл Підмосков’я, де його вбили 6 грудня.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі “Радіо Свобода”.

За його словами, Кива “перебував в активній обоймі російських спецслужб” і брав участь у роботі російської пропаганди, а тому український політик-втікач дбав про власну безпеку. І Російська Федерація “намагається так чи інакше в цьому допомагати”.

“Тому і те, де він (Кива – Ред.) мешкав останнім часом, – це, зокрема, елемент його спроб утекти від чогось і захистити себе. Тобто зрозуміло, що безпекою він опікувався”, – висловився Юсов.

Варто зауважити, що колишній “регіонал” і колаборант Олег Царьов розповів, що нібито Кива знав про “полювання” на себе і начебто саме тому зрадник поїхав з Москви “до дуже закритого селища, одного з найстатусніших в Одинцовському районі”. За словами Царьова, там є охорона й камери, а тому Кива вважав, що буде в безпеці.

Читайте провідні новини дня:

Нагадаємо, ввечері 6 грудня російські пропагандисти повідомили, що українського колишнього депутата Іллю Киву знайшли мертвим у Підмосков’ї. Згодом в українській розвідці підтвердили смерть зрадника Киви.

Джерела ТСН повідомили, що за вбивством Киви стоїть Служба безпеки України. Йдеться про проведену спецоперацію. 

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *