Як зрозуміти, що цей колір волосся вам не пасуватиме

Різне

Колір волосся впливає не лише на наш зовнішній вигляд, але й на те, як нас сприймає оточення. Крім того, правильно підібраний колір волосся здатен значно омолодити людину, так само, як невдало підібраний може додати років 10.

На жаль, не завжди зміна образу виявляється вдалою. За якими ознаками можна визначити, що колір волосся вам зовсім не пасує.

Кому потрібно відмовитися від блонду

Таке відбувається в разі, коли дівчина чи жінка зі світлою шкірою фарбується у блондинку. Дівчата зі світлими бровами та віями в поєднанні зі світлим відтінком волосся взагалі “загубляться”, а обличчя стане бляклим. У такому разі потрібно зробити макіяж яскравішим або взагалі відмовитися від блонду.

Власницям блідої шкіри не варто зловживати попелястим блондом, а дівчатам із жовтуватою шкірою – фарбуватися у золотистий колір. У будь-якому разі треба намагатися підбирати відтінок для фарбування, який буде темнішим або світлішим за тон шкіри. Загалом, чистий блонд мало кому личить, краще подумати про пшеничні й медові відтінки.

Кому краще не фарбуватися в чорний колір

Білолицим дівчатам краще відмовитися і від чорного кольору. Фарфорова шкіра від цього стане ще блідішою, а вираз обличчя матиме хворобливий вигляд. На такому обличчі видно всі судини. Крім того, така комбінація зістарює своїх власниць.

Для кого краще забути про рудий, червоний кольори

Якщо ваше обличчя має жовтуватий відтінок, відмовтеся від фарбування в рудий колір. Шкіра з рудим волоссям здаватиметься ще жовтішою, що не додасть краси.

Якщо на обличчі помітні капіляри, а шкіра схильна до почервонінь, краще не фарбуватися в червоний колір. Така комбінація виділить усі ваші почервоніння, зробивши їх іще яскравішими.

В який колір фарбуватися смаглявим

Власницям смаглявої шкіри потрібно відмовитися від русявого та інших блідих кольорів – вони неодмінно перетворять вас на звичайну сіру мишу. Віддайте перевагу насиченим відтінкам, які привертатимуть увагу.

Як підібрати колір волосся до лиця

Перш ніж фарбуватися, найкраще буде орієнтуватися на кольоровий тип зовнішності. Це поєднання кольору очей, відтінку шкіри та натурального кольору волосся. Визначають чотири кольорові типи зовнішності – зиму, літо, весну та осінь, алежно від того, які кольори переважають у зовнішності – темні чи світлі, холодні чи теплі.

Загальне правило таке – дівчатам, які належать до теплого типу, не варто фарбуватися холодними відтінками – і навпаки. Це одразу стане помітним після фарбування.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *