Ідеальна чистота і неймовірний аромат: чим помити підлогу, щоб довго пахла й сяяла

Для того, щоб підлога не лише сяяла чистотою, а й приємно пахла, у воду під час миття можна додати натуральні ароматизатори та мийні засоби. Розповідаємо, що саме допоможе вашій підлозі бути чистою та свіжою упродовж тривалого часу.

Чим помити підлогу, щоб надати їй чистого блиску та свіжості надовго

  • Оцет та ефірні олії. Додайте у відро з водою пів склянки білого оцту. Це не лише надасть підлозі блиску, а також допоможе видалити всі неприємні запахи. А для неймовірного аромату додайте кілька крапель своєї улюбленої ефірної олії: лавандової, лимонної чи трояндової.
  • Лимонний сік. Під час миття підлоги додайте у відро сік одного лимона. Це не лише допоможе зберегти приємний аромат упродовж тривалого часу, але й надасть підлозі блиску. Особливо ефективним такий метод буде для керамічної плитки.
  • Сода та мийний засіб. Якщо насипати трохи харчової соди у воду для миття підлоги, то вона прибере всі неприємні запахи. А аромат мийного засобу залишатиметься набагато довше.
  • Ароматизований чай. Для застосування такого способу треба заварити міцний чай із домішками бергамоту чи м’яти. Тоді ваша підлога пахнутиме аж кілька днів.
  • Суміш ефірних олій. Щоб надати підлозі тривалого свіжого аромату, можна додати у воду по кілька крапель різних олій: евкаліптової, лавандової, м’ятної тощо. Це допоможе створити приємну та розслаблювальну атмосферу у вашій оселі на тривалий час.

Читайте також:

Як заощадити пів пляшки гелю для миття посуду: додайте цей інгредієнт до засобу

Пральна машинка працюватиме вічно: 3 способи, які подовжать їй життя

Якщо вимкнули світло під час прання: що обов’язково треба зробити з машинкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *