Дружина Івана Дорна вперше показала їхніх дітей і шокувала, як 8-річний син на нього схожий

Гламур

Дружина співака та музиканта Івана Дорна, дизайнерка Анастасія Новікова поділилася з шанувальниками рідкісними кадрами з їхніми помітно підрослими дітьми.

Подружжя вкрай рідко ділиться світлинами своїх доньки та сина у соцмережах, тому ці знімки викликали серед фанів справжній фурор.

У сторіз своєї сторінки в Instagram Новікова розмістила фотографії, зроблені під час її прогулянки з 8-річним сином Іваном та 9-річною донькою Василісою. Спочатку знаменита мама зазнімкувала дітей на сходинках у будівлі, де стоїть величезна новорічна ялинка. Тоді ж фани Дорна зазначили, що його син являється його маленькою копією.

А потім Новікова з дітмьи вирушила на різдвяний ярмарок, де навіть встигла покататися разом з донькою та сином на каруселі.

Зазначимо, що коли почалася повномасштабна війна Дорн разом з дружиною та дітьми перебували за кордоном на відпочинку. Наразі обраниця Дорна Настя Новікова разом з дітьми живуть у Франції, де їхні донька і син продовжують навчання. Дорн також перебуває за кордоном, втім де саме, не розповідає.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *