Армія Путіна знищує Херсон: що відомо про масовані обстріли та що кажуть місцеві

Ексклюзив ТСН

Росіяни продовжують обстрілювати Херсон: за добу одна й та сама багатоповерхівка двічі ставала мішенню окупантів. Пошкоджені медичний та освітній заклади. Одна з найстаріших у місті шкіл майже повністю вигоріла.

Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Світлани Павук.

Окупанти сьогодні від ранку нещадно б'ють по Херсону зі всіх видів зброї. Під обстріл потрапили житлові квартали. Тут замість вікон у будинках – чорні діри, квартири потрощені, фасади розбиті.

“Цей прильот був різкий, воно шандарахнуло за секунди. Я впала, оглушило і чую, що все валиться”, – каже місцева.

Одна з багатоповерхівок двічі за добу ставала ворожою мішенню. Вибухи були дуже сильні й гучні, кажуть місцеві. 37-річна жінка зазнала уламкового поранення голови та вибухової травми.
 
Російська армія далі продовжує воювати з Херсонськими медичними й навчальними закладами. О пів на шосту ранку була обстріляна одна з найстаріших шкіл міста – під ворожий удар вона потрапила не вперше. У школі був лише охоронець, йому вдалося врятуватися.

“Ох, люблять нас орки, сильно люблять”, – кажуть херсонці, коментуючи наслідки обстрілів. 

Також було обстріляне село Антонівка – поранень зазнала п'ятдесяти дворічна жінка, її довелося госпіталізувати. 

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Російський терор Херсона: двічі обстріляли одну й ту ж багатоповерхівку!

Нагадаємо, окупанти від самого ранку обстрілювали Херсон. Протягом доби на Херсонському напрямку російська армія з артилерії обстріляла Тягинку, Іванівку, Антонівку та Херсон.

Читайте також провідні новини дня: 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *