Більше не в моді: 5 ознак того, що ваш пуховик застарів, чим краще його замінити

Різне

Вибрати теплу зимову куртку, щоб ідеально сиділа по фігурі і була модною – це завдання не з легких. Бо довгі масивні пуховики обтяжують образ, куртки з принтом укорочують ноги, а парки вже давно не в моді. Як же правильно підібрати пуховик, щоб личив і був трендовим? Розповідаємо, про які моделі треба вже давно забути, а на які варто звернути увагу.

Раніше ми писали, як потрібно носити джинси цієї зими, щоб мати модний вигляд.

Пуховик з паском

Найближчі кілька років пуховик з паском буде неактуальним. Інша річ, якщо це класичний тренч або пальто, які з паском мають ефектний вигляд, як і двадцять років тому. Стилісти рекомендують вибирати пуховик вільного крою, щоб ви могли почуватися в ньому вільно. А молочний, пудровий, світло-блакитний і рожевий кольори куртки додадуть вашому образові романтичності й затишку.

Пуховик із хутряним коміром

Як натуральне, так і екохутро на пуховиках більше не в моді, тому про них краще забути. Такий комір візуально збільшує об’єм тіла власниці куртки і вкорочує ноги. Краще таку модель замінити на пуховик із відкладним коміром чи взагалі без нього. Якщо вже хочеться хутра, то можна розглянути дублянки чи шуби з довгим ворсом, які набирають популярності в зимовому сезоні 2024.

Пуховик із лампасами чи стрічками

Провідні світові бренди вже давно відмовилися від такого декору на зимових куртках. Сьогодні у світі панує мінімалізм і мотиви стилю “тиха розкіш”, а такі елементи зовсім не пасують до зазначених трендів. Тому краще вибрати однотонний пуховик без декору.

Пуховик із хутряними кишенями

Такі декоративні елементи зовсім не пасуватимуть елегантним дівчатам. Так само, як і головні убори з вушками, речі неонових відтінків і з малюнками у вигляді персонажів із мультиків. Варто вибирати пуховики, які матимуть ледь помітні кишені, це матиме вишуканий і збалансований вигляд.  

Куртка з укороченими рукавами

Такі речі доволі непрактичні для холодної та морозної пори року. І компенсувати короткий рукав светром із довгими рукавами не вийде, однаково буде холодно. Тому краще вибирати звичайний пуховик з довгими рукавами, в якому буде тепло і зручно.

Читайте також:

Ваш образ буде дорогим і вишуканим: 5 комбінацій кольорів, що зроблять найпростіший одяг розкішним

Стильні образи з теплими сукнями у щасливих кольорах: в чому зустрічати Новий рік 2024

Щоб ноги не мерзли: 5 перевірених способів утеплити зимове взуття

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *