Замінять оселедець під шубою: три страви на Новий рік 2024 з простих інгредієнтів

Новий рік українці традиційно зустрічають за святковим столом, де збирається вся родина. Навіть у найтяжчі моменти родинні зв'язки та підтримка сім'ї дуже важливі. І так хочеться порадувати рідних чимось смачненьким.

Якщо вам вже набрид оселедець під шубою, який часто з'являється на столах в новорічний період, рекомендуємо звернути увагу на такі прості страви на Новий рік. Вони стануть справжньою окрасою свята і готуються дуже швидко.

Смачна закуска на Новий рік 2024: брускета аля-фіш

Інгредієнти:

  • смачний хліб;
  • оселедець 240 г;
  • синя цибуля 1 шт;
  • крем-сир;
  • яйця 2 шт;
  • мікрогрін (для прикраси);
  • буряк 2 шт.

Спосіб приготування:

  1. Яйця та буряк відварити. Хліб нарізати на скибочки і підрум'янити їх на сухій сковороді.
  2. Намастити кожну скибочку хліба крем-сиром.
  3. Оселедець дрібно нарізати, синю цибулю подрібнити і змішати з оселедцем.
  4. Відварений буряк нарізати кружечками.
  5. На хліб викласти кружечки буряка та чайну ложку оселедця з цибулею по-черзі. Прикрасити мікрогріном. Зверху притрусити натертим яйцем.

Салат “Яскравий”: смачна та корисна страва на Новий рік

Інгредієнти:

  • яблука Гренні Сміт 2 шт;
  • лимонний сік 1 столова ложка;
  • перець солодкий 1 шт;
  • червона риба слабосолена 200-300 г;
  • кунжут 1 столова ложка;
  • соєвий соус 1 столова ложка;
  • оливкова олія.

Спосіб приготування:

  1. Червону рибу нарізати кубиками, додати оливкову олію, соєвий соус, кунжут, перемішати.
  2. Яблука також нарізати кубиками, додати лимонний сік, щоб не потемніли. Змішати з рибою.
  3. Нарізати кубиками солодкий перець і додати в салат.

За бажання салат можна прикрасити мікрогріном чи зеленню.

Рулетики з лаваша за 5 хвилин

Інгредієнти:

  • лаваш;
  • вершковий сир 150 г;
  • огірок свіжий 100 г;
  • яйця варені 2 шт;
  • червона рибка слабосолена 70 г.

Спосіб приготування:

  1. Лаваш змастити вершковим сиром.
  2. Нарізати соломкою огірок і викласти з одного краю.
  3. Далі викласти натерті варені яйця.
  4. Останньою — слабосолену рибу.

Щільно загорніть лаваш у рулет та наріжте на невеликі порції.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *