Атака дронів на Одещину: що відомо про руйнування і потерпілих (фото)

Війна

Пізно ввечері 12 грудня російські окупанти атакували ударними дронами Одеську область. Армія РФ спрямувала безпілотники по об'єктах цивільної інфраструктури регіону. Було знищено десять БпЛА. Втім, внаслідок падіння уламків є пошкодження. 

Про це повідомили Сили оборони півдня України.

“Під прикриттям густого туману дрони заходили на удар як з акваторії Чорного моря, так і з напрямку тимчасово окупованої Херсонщини. Силами протиповітряної оборони уражено всі 9 БпЛА типу “Shahed-131/136”, – йдеться у повідомленні. 

Один зі збитих дронів впав на територію комунального авторемонтного підприємства в Одесі. Внаслідок атаки двоє цивільних співробітників отримали поранення. Їх шпиталізували. На місця падіння уламків виникло займання. Його вдалося оперативно ліквідувати. Крім того, зруйновано ангар, а також пошкоджено 11 автомобілів, а три вигоріли вщент.

В Одеському районі уламками іншого збитого дрону пошкоджено одну з будівель припортової інфраструктури. Минулося без потерпілих. 

Як повідомлялося, в Одеській області повітряна тривога тривала 1 год. 41 хв від 19:36 до 21:18 вівторка, 12 грудня. Відомо, що на Одещині ППО дві години знищувала ворожі ударні безпілотники

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *