Ексчоловік Ані Лорак підігрів чутки про роман з учасницею “Холостяка” на тлі розлучення з дружиною

Гламур

Ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налкакиоглу підігріває чутки про роман з українською блогеркою, учасницею “Холостяк-10” Валерією Старчеус, відомою як Laganza.

Так, артистка дедалі частіше стала з'являтися в Instagram Налкакиоглу. Днями бізнесмен та блогерка завітали на світський благодійний захід, який відбувався у Fairmont Grand Hotel.

З цієї події Laganza поділилася знімком, де вони з Налкакиоглу позують фотографам обіймаючись. Цю світлину Мурат репостнув собі у фотоблог.

Чи значить це, що між бізнесменом та блогеркою щось більше, ніж просто дружба, невідомо. Так само незрозуміло, чи розійшовся Налкакиоглу зі своєю другою дружиною, візажисткою Лілією. Втім, коли почалися ширитися чутки про їхнє розлучення, Мурат все активніше почав у Instagram ділитися фотографіями в оточенні інших жінок.

До речі, тиждень тому Мурат Налкакиоглу показував, як провів вечір у компанії Валерії Старчеус. Мурат опублікував фото, де вони сидять в авто, тобто на подію вони приїхали разом. Протягом вечора Валерія обіймалася з Муратом і навіть притискала до грудей.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *