Мапа “Пунктів незламності” в “Дії” стала зручнішою: що змінилося

Події

У випадку знеструмлень українці отримали можливість швидко знайти найближчі “Пункти незламності” в застосунку “Дія” та прокласти до них зручний маршрут.

Про це повідомили у пресслужбі Мінцифри.

“Тепер не обовʼязково завантажувати мапу — щоб знайти найближчі Пункти незламності, заходьте в застосунок, переглядайте їх онлайн та прокладайте зручний маршрут”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, “Мапа незламності” тепер розміщена на головному екрані застосунку. У сервісі також додано нові функції — зокрема, можливість залишити відгук про роботу пунктів та рейтинг “Пунктів незламності”. Існує також можливість обрати потрібний заклад, застосувавши відповідні фільтри: “Відчинено зараз”, “Доступно для людей з інвалідністю” та “Зручності”.

“Заходьте в застосунок та вибирайте Пункт незламності, який вам найбільше підходить, — з генераторами, аптечкою, теплом, інтернетом, зв’язком, зарядкою та водою”, – наголосили в Мінцифри. 

Заради безпеки українців мапа “Пунктів незламності” наразі недоступна в прифронтових регіонах – Херсонській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, а також частково Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській та Миколаївській областях. 

Нагадаємо, російські війська 8 листопада атакували з безпілотників Новоберислав Херсонської області. Окупанти скинули вибухівку на “Пункт незламності”.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *