Як поповнити рахунок Vodafone з телефона: швидко і без комісії

Насамперед, слід зазначити, що оператор Vodafone надає своїм абонентам можливість поповнити мобільний рахунок без комісій на сайті компанії за цим посиланням.

Інструкція доволі проста. Потрібно ввести 9-значний номер телефону чи особовий рахунок, ввести суму для поповнення і обрати спосіб зарахування коштів.

Однак, варто зауважити, наразі через технічні роботи, які тривають через надмірне навантаження мережі, зарахування коштів на баланс можуть приходити із затримкою.

Як поповнити рахунок на телефон з Vodafone за допомогою іншого смартфона

Мобільний оператор Vodafone також надає своїм абонентам можливість поповнення рахунку з одного телефона на інший. Особливо зручним цей спосіб може здатися, якщо ви залишилися без інтернету, а гроші на рахунку закінчилися. В такому разі скористуйтесь послугою “Поповни мене”. Потрібно набрати на своєму телефоні спеціальну комбінацію *121*1*3# та дотримуватися інструкцій USSD-меню, вказавши номер абонента, який буде поповнювати ваш рахунок, та бажану суму.

Коли абонент отримає ваше прохання, йому слід також виконати певну послідовність дій, а саме набрати: *150* номер телефону одержувача*сума переказу від 1 до 30 гривень# і кнопку “виклику”.

Варто зазначити, що цей спосіб вимагає сплати комісії. Абонент Vodafone, який поповнює мобільний телефон іншої людини, сплатить 3 гривні. Також існують і певні нюанси. Максимальна сума для переказу становить 30 гривень, а у абонента, який поповнює, на рахунку повинно залишитися не менше 5 гривень. Абоненти інших мобільних операторів сплачують комісію від 3 гривень.

Як поповнити Vodafone через Приват24 або Монобанк

Тут все також досить просто. Якщо у вас все ще є гроші на рахунку, присутній інтернет чи ви змогли підключитися до Wi-Fi, можете скористатися поповненням рахунку через інтернет-банкінг.

Для користувачів Приват24 інструкція така:

  • заходите у застосунок Приват24 (за необхідності вводите свої дані та підтверджуєте особу);
  • на головній сторінці меню знаходите “Поповнення мобільного” та натискаєте;
  • обираєте банківську карту, з якої буде здійснення зарахування коштів, вводите свій номер телефону та суму, натискаєте “Продовжити”.

Зверніть увагу, що таким способом ви також можете поповнити рахунок іншої людини, просто в поле номеру телефону потрібно ввести її номер.

Для користувачів Монобанк інструкція така:

  • заходите у застосунок Монобанку (за необхідності вводите свої дані та підтверджуєте особу);
  • у меню внизу сторінки обираєте останню кнопку (у вигляді чотирьох крапок), натискаєте “Мобільний зв'язок”, там ви побачите свій номер телефону та інші активні номери (якщо ви користуєтесь декількома сім-картами), натискаєте на номер Vodafone, потім обираєте “Поповнити мобільний”, обираєте карту та вказуєте суму переказу, натискаєте “Поповнити”.

До речі у Монобанк можна також налаштувати регулярне поповнення мобільного рахунку, щоб не переживати, що залишитесь без коштів в найменш підходящий момент. Для цього:

  • заходите у застосунок Монобанку (за необхідності вводите свої дані та підтверджуєте особу);
  • у меню внизу сторінки обираєте останню кнопку (у вигляді чотирьох крапок), натискаєте “Мобільний зв'язок”, там ви побачите свій номер телефону та інші активні номери (якщо ви користуєтесь декількома сім-картами), натискаєте на номер Vodafone, потім обираєте “Регулярний платіж” і натискаєте “Налаштувати”.
  • вводите одержувача (свій номер телефону), дату списання та періодичність (наприклад, раз на місяць), натискаєте внизу сторінки “Зазначити суму” і вводите її. Натискаєте “Зберегти”.

Тепер ваш мобільний рахунок буде автоматично поповнюватися щомісяця на необхідну суму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *