Буча та Ізюм можуть повторитися: український воїн описав своє бачення перемоги у війні з Росією

Війна

Перемога України у війні повинна означати повну руйнацію Російської Федерації в сучасному форматі, оскільки трагедії в Бучі та Ізюмі можуть повторитися.

Таким баченням поділився в ефірі “1+1” командир 1-го штурмового батальйону 3-ї ОШБР Петро Горбатенко.

“Неважливо, наскільки республік вона розпадеться, на які республіки розпадеться чи вона залишиться все ще єдиним живим організмом, але вона має бути зруйнована як імперія з її намаганням і прагненням до гегемонії хоч в регіоні, хоч у всьому світі”, – сказав він.

Український воїн зауважив, що допоки РФ має запит на вплив в регіоні чи світі, вона становить загрозу існуванню української держави та українців. 

“Якщо населення [України] забуло про Бучу та Ізюм, то це все ще може повторитися і не один раз, і в більших масштабах”, – попередив Петро Горбатенко.

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео “Командир штурмовиків радить Україні бути як Росія! Жорсткі заяви ГОРБАТЕНКА”

Нагадаємо, американський політолог та філософ Френсіс Фукуяма вважає, що перемога України у війні відрізнятиметься від тотального розгрому, як це було з нацистською Німеччиною після Другої світової війни. 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *