Кохана буде в захваті: п’ять порад для приголомшливого чоловічого образу на Новий рік 2024

Різне

І це незалежно від того, йдете ви на корпоратив, чи збираєтеся зустріти прийдешній рік на затишній домашній вечірці з рідними і друзями. Образ має відповідати моменту та виражати вашу індивідуальність, наголошують стилісти.

Тут ви знайдете п'ять порад, які допоможуть створити ідеальний чоловічий образ на Новий рік. І пам'ятайте, що тут відіграє роль кожен елемент — від вибору аксесуарів до взуття.

Врахуйте формат вечірки

Це один з найважливіших моментів для створення ідеального образу. Це буде неформальна зустріч з друзями за келихом шампанського чи корпоратив з вашими колегами по роботі в ресторані? Дуже важливо, щоб одяг повністю відповідав атмосфері заходу. Якщо для корпоративу більше підійде костюм, то для більш розслабленої, дружньої вечірки або затишної домашньої атмосфери — джинси і стильний піджак.

Як вибрати костюм для Нового року

Як обрати правильні фасон і колір? Саме на ці запитання ви повинні знати відповідь, щоб мати приголомшливий вигляд на новорічній вечірці. Безпечним вибором є сірі, сині або класичні чорні костюми. Але якщо ви бажаєте чогось екстравагантнішого, можете придивитися до сміливіших відтінків і навіть принтів.

Грайте з кольорами і текстурами

Новий рік 2024 буде під покровительством Зеленого Дерев'яного Дракона, а ця міфічна істота любить контрастні поєднання. Сміливо пробуйте яскраві відтінки і різні текстури, щоб додати своєму образу індивідуальності.

Відповідне взуття

Обирайте комфорт та елегантність. Пам'ятайте, вам має бути максимально зручно у взутті весь вечір, водночас воно має пасувати до вбрання. Чудовим вибором можуть стати стильні черевики або класичні туфлі.

Не забувайте про аксесуари

Завершальними штрихами є краватка, метелик, стильний годинник, запонки, кишенькові хустинки тощо. Пам'ятайте, що, здавалося б, такі невеликі деталі допомагають завершити образ, зробити його витонченим і стильним.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *