Новорічні іграшки своїми руками: створюємо Дракончика — символ 2024 року

Різне

Якщо ви хочете чимось зайняти малечу, подарувати дітям відчуття свята та радості, найкраще — зробити з ними новорічні іграшки на ялинку. Символом Нового 2024 року стане Зелений Дерев'яний Дракон, тому обов'язково спробуйте створити його, щоб “задобрити” тваринку.

Новорічна іграшка зі шкарпеток — милі Дракони

Вам знадобляться лише різнокольорові шкарпетки, синтепон, намистини (для очей), клей, голка та нитки.

Різні варіанти оформлення новорічної іграшки Дракона для зустрічі Нового року 2024 ви знайдете на ілюстрації вище. Синтепоном набиваються іграшки, а зубчики на спині та хвості приклеюються за допомогою клея.

Для такої роботи потрібно не більше однієї години часу, а іграшка вийде справді кумедна і прикольна. Її навіть можна використати як подарунок на Новий рік. Особливо такий сувенір, виготовлений своїми руками, оцінять діти.

Символ Нового 2024 року з фетра: новорічні іграшки своїми руками

Для того, щоб створити красиву новорічну іграшку з фетру, не потрібно багато затрат. Оздобити дракончика ви можете намистинами, стрічками, стразами на свій смак.

Завчасно придбайте фетр різних відтінків зеленого. Також вам потрібні будуть гострі ножиці, білий олівець, голка з ниткою.

А створити новорічного Дракона допоможуть спеціальні викрійки. Візьміть картонку і обведіть деталі, так вам буде простіше переносити малюнок на фетр. Щоб зробити більш об'ємну іграшку, додайте холофайбру чи синтепону всередину.

Як зробити новорічну іграшку у вигляді символу Нового року — Дракона (відео)

В цьому відео зібрано кілька ідей, які допоможуть створити різні новорічні іграшки у вигляді символу Нового року 2024 своїми руками.

Покроковий майстер-клас і зрозумілі інструкції підійдуть навіть маленьким діткам. Звичайно, дорослим потрібно робити іграшки разом з малюками, адже більшість іграшок створюються за допомогою клейового пістолета, який нагрівається і може травмувати дитину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *