Як позбутися зморшок за ніч: 5 правил антивікового догляду в домашніх умовах

Здоровя

Вікових змін на нашій шкірі обличчя не уникнути. Але процеси старіння можна пригальмувати, треба лише дотримуватися нескладних правил догляду за своєю шкірою. І тоді свіжий і молодий вигляд зранку вам гарантований. Розповідаємо, що треба робити, щоб стерти зморшки за ніч без дорогих косметичних процедур.

Як позбутися зморшок на обличчі без ін’єкцій і косметологів

Головне правило омолоджувального догляду – це регулярність. Тому намагайтеся приділяти собі увагу кожного дня хоча б по 10-15 хвилин вранці та ввечері, тоді ваша шкіра віддячить вам здоров’ям і молодістю.

  • Очищення шкіри. Це перший основний етап якісного догляду за своєю шкірою. Для ретельного очищення потрібно використовувати пінки, гелі чи муси з амінокислотами й добавками за вашим типом шкіри.
  • Тонік. Після очищення наступним етапом у догляді буде оброблення шкіри обличчя тоніком. Це гарний провідник, який тонізуватиме шкіру, а також активує крем, який ви наноситиме потім.
  • Крем. Для вікової шкіри потрібні два креми – денний зволожувальний і нічний живильний, тоді на ранок у вас буде гладенька і сяйлива шкіра. Після сну не залишиться жодних заломів на вашому обличчі. Важливо підбирати крем за своїм типом шкіри, тоді він буде максимально ефективним.
  • Маски. Двічі на тиждень користуйтеся додатковим живленням і зволоженням шкіри, наносячи маски. Підбирайте такі продукти, які омолоджуватимуть і підтягуватимуть шкіру вашого обличчя. Для цього ідеально підійдуть маски з гіаулороновою кислотою, вітаміном С, женьшенем, гранатом, морквою тощо.
  • Пілінг. Вікова шкіра потребує регулярного пілінгування, завдяки чому вона буде оновлюватися та омолоджуватися. Вибирайте омолоджувальні пілінги на основі молочної кислоти без абразивних часточок. І ваша шкіра сяятиме молодістю і здоров’ям.
  • Сироватка. Ці засоби підходять для додаткового догляду, вони діють локально. Наприклад, прибирають темні кола під очима, більш потужні розгладжують глибокі зморшки, надають шкірі сяяння. Тому такий продукт варто вибирати не для загального догляду, а для усунення якоїсь конкретної проблеми.

Читайте також:

Як правильно доглядати за волоссям взимку, щоб не ламалося, не жирніло і добре росло

Що лікує касторова олія: 5 способів застосування – ви будете приємно здивовані результатом

Експерт із довголіття рекомендує обов’язково їсти цей суп на сніданок, і ось чому

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *