Британська розвідка: Росія сфальсифікує псевдовибори на окупованих землях, щоб Путін переміг

за кордоном

Центральна виборча комісія Росії оголосила, що голосування на президентських виборах РФ у березні 2024 року буде проводитись і в окупованих Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях України.

Про це пише британська розвідка у своєму огляді 17 грудня.

“Як і у випадку з регіональними виборами, майже напевно, що голосування на президентських виборах у підконтрольних Росії регіонах не буде ані вільним, ані чесним”, – кажуть у Міноборони Британії.

Російська влада розглядає досягнення виключно  “правильних” результатів у цих регіонах як пріоритет, оскільки вона хоче надати відчуття легітимності російському вторгненню.

“Російська адміністрація майже напевно використовуватиме методи, включаючи суттєві фальсифікації виборів і залякування виборців, щоб забезпечити перемогу президента Росії Володимира Путіна в регіонах зі значним відривом”, – впевнені у розвідці Британії.

Нагадаємо, президентські “вибори” в Росії триватимуть аж три дні – 15-17 березня 2024 року. Російський диктатор Володимир Путін вже оголосив про свою участь у президентських “виборах”. Зауважимо, що це буде його вже п'ятий термін.

Читайте також:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *