Застосунок ТікТок планує змінити інтерфейс та оптимізувати його під збільшені пристрої

курйози

Застосунок ТікТок планує змінити інтерфейс та оптимізувати його під збільшені пристрої. Зокрема, йдеться про планшети та складніші ґаджети.

Про це повідомили у пресслужбі застосунку.

“Ми знаємо, що багатьом також подобається користуватися ним (застосунком, – ред.) на великих екранах і складаних пристроях. Незалежно від того, чи стежать вони за останніми кулінарними трендами чи шукають найсвіжіші футбольні моменти, ми раді повідомити, що TikTok тепер краще оптимізовано для планшетів і складних ґаджетів. Ця нова зміна пропонує повне оновлення, забезпечуючи безперебійну та візуально привабливу роботу TikTok для користувачів у всьому світі, незалежно від обраного ними пристрою”, – розповіли в компанії.

Там також додали, що тепер користувачі можуть переглядати свої улюблені відео на великих екранах і бачити чітку картинку, оптимізовані панелі навігації та підтримку орієнтації.

“В рамках цього досвіду ми плануємо продовжувати експериментувати з такими функціями, як тематичні канали, які дозволяють людям переглядати відео в різних категоріях, як-от ігри, їжа, мода та спорт. Ключові особливості оновлення”, – додали в пресслужбі застосунку.

Нагадаємо, що ВВС розкрила російську пропагандистську кампанію з тисячами фейкових акаунтів у TikTok.

Читайте також провідні новини дня:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *