Це не просто ручка: навіщо потрібен отвір у дошці для нарізання продуктів

Різне

Ця прихована функція допоможе значно полегшити процес приготування страв.

Обробна дошка має досить просту конструкцію. Вона може бути різної форми, але зазвичай має прямокутний або овальний отвір у верхній частині. Іноді додатково виробники роблять жолоби для запобігання проливанню рідини під час нарізання чи зручну ручку.

Зазвичай дошки виготовляють із пластмаси, дерева, скла, вони можуть мати різний дизайн і відрізнятися палітрою кольорів. І хоча цей предмет зовсім не складний, він може здивувати навіть досвідчених кулінарів.

Чи замислювалися ви коли-небудь, як правильно використовувати цей отвір у верхній частині обробної дошки? Зазвичай він відіграє роль ручки, за яку дошку підвішують чи тримають. І, звісно, в цьому немає нічого поганого. Але є в нього ще один варіант використання.

@alamarcraftshop PLEASE TELL ME IM NOT THE ONLY ONE #lifehack #food #foodie #fyp #foodlover #tiktokfoodie #mindblown #parati #foryou #facts #viralvideo #puertorico ♬ original sound – Alamar Craft Shop

Користувачка TikTok зняла невелике відео, яке може докорінно змінити ваше життя. Авторка ролика розповіла, що вона завжди використовували отвір у дошці, щоб переміщувати нарізані продукти до миски чи каструлі. Так вони точно не падатимуть на підлогу (що трапляється зовсім не рідко), а потраплять саме туди, куди треба.

У інших користувачів ця ідея викликала неоднозначні думки. Дехто був щиро захоплений і здивований таким цікавим трюком. Інші ж феномену такого нарізання не розуміють. Проте спробувати, звісно, варто.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *