Всього лише один інгредієнт, який є на кожній кухні: як швидко відновити антипригарне покриття

Різне

Користувачка TikTok Софі Луїза розповіла у своєму ролику про те, як вона відновлює антипригарне покриття сковороди за лічені хвилини. Виявляється, все дуже просто. І вам знадобиться лише один інгредієнт, який завжди є напохваті у кухарів.

Як пояснює жінка, спочатку вона миє сковороду з антипригарним покриттям, на якій уже почала пригорати їжа, звичайним мийним засобом м'яким боком губки. Потім посуд треба обов'язково ретельно висушити. Далі жінка ставить сковороду на плиту, розігріває її на середньому вогні до появи пари над поверхнею, а потім засипає все дно звичайною кухонною сіллю.

Через деякий час, коли сіль нагрівається, блогерка струшує її залишки зі сковороди, обов'язково акуратно протирає поверхню паперовим рушником. Після цього можете сміливо лити олію і смажити продукти. Наприклад, Софі Луїза посмажила на камеру яйце, щоб показати, що воно дійсно не пригорить до поверхні.

Цей ролик переглянули понад три мільйони людей і деякі коментатори навіть зазначили, що це відомий трюк, якому навчають кухарів і співробітників кейтерингу. Тож можна зазначити, що він дійсно працює.

Тож наступного разу, коли помітите, що їжа почала пригорати і прилипати до антипригарної сковороди, не поспішайте її викидати на смітник. Просто нагрійте сіль і посуд буде, як новий.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *