Зруйнований вщент: Андрющенко розповів, хто роками розкрадав “Азовмаш”

Події

“Азовмаш” зруйнованй вщент. Все через те, що останні десять років “Азовмашем” керували проросійські керівники, які повністю його розікрали.

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в етері телеканалу “Еспресо”.

Металургійний комбінат потрібно розміновувати ще не один рік.

“І навіть не через бойові дії, а через те, що “Азовмашем” керували проросійські керівники, які за останні десять років розікрали його до такого стану, що там окрім стін нічого не залишилось. Тому немає що там відновлювати”, – наголосив Андрющенко.

Він пригадав, що “Азовмаш” очолював вже покійний олігарх Савчук, який свого часу вкрав значну частину Азовмашу, розмістивши частину у Франції, а частину в Москві.

“Усі ці люди, які створювали “русскій мір” починаючи від 2014 року, – всі вихідці з “Азовмашу”. Вони ще до початку повномасштабного вторгнення його розікрали. Вони й досі винні людям заробітну плату”, – зауважив Андрющенко.

Раніше ми повідомляли, що в окупованому Маріуполі тисячі людей проходили через злочинну російську фільтрацію, доля більшості з них невідома. Щоб замести сліди своїх злочинів, окупанти знесли будівлю райвідділу поліції, в якому був пункт фільтрації та катівня. 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *