Нардепка Безугла опубліковала мем про Залужного і збурила Мережу

Події

Народна депутатка від “Слуги народу” Мар'яна Безугла продовжує критикувати головкома ЗСУ Валерія Залужного.

Цього разу вона опублікувала картинку-мем про головкома та пропопозицію Генштабу ЗСУ мобілізувати додатково 450-500 тисяч осіб.

У Мережі бурхливо відреагували на цей допис Безуглої. І хоча коментувати дописи нардепки у Facebook можуть лише друзі та люди, які стежать за профілем понад 24 години, там уже назбиралося декілька сотень відгуків.

В коментарях жартували, що Залужний просто дуже подобається Безуглій, але не відповів взаємністю, тому вона стала критикувати головкома. Інші припускають, що у нардепки – особиста неприязнь до генерала.

Чимало коментарів містять відверті образи на адресу Безуглої.

Щоправда, на ініціативу мобілізувати ще близько пів мільйона осіб українці в коментарях також відреагували не із захватом.

Раніше нардепка Безугла закликала відправити Залужного у відставку, чим “нарвалася” на критику соцмереж.

Нагадаємо, що Мар'яна Безугла останнім часом відзначилася низкою скандальних висловлювань та неоднозначних заяв з приводу головкома Валерія Залужного, мобілізації всіх жінок віком від 25 до 60 років, покарання для ухилянтів тощо.

Читайте також:

▶ На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео: Безугла проти Залужного: що про цей скандал думають українці?

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *