“Казки під ялинку”: працівники “Укртелекому” стали дикторами та озвучили книжку для дітей

Події

“Укртелеком” спеціально до свят взяв участь у проєкті “Казки під ялинку”. Так, з’явилася аудіокнига з 16 ексклюзивних чарівних казок сучасних українських авторів від “Видавництва Старого Лева”.

Працівники контакт-центру національного оператора “Укртелеком” на певний час стали дикторами та озвучили книжку “Казки під ялинку” – це зимові історії, де на дітей чекають зустрічі з домовиками, феями, святим Миколаєм і його помічниками, єнотиком Бо та іншими казковими істотами.

“Ми в “Укртелекомі” хочемо додати трошки радісного настрою всім українцям. Наші колеги з контакт-центру з різних куточків України вклали в кожну казку свої найкращі побажання, тепло й турботу. Нехай Новий рік принесе всім нам Перемогу, мир і безпеку для наших близьких і рідних”, – каже заступниця генерального директора з корпоративних комунікацій “Укртелекому” Олена Шрамко.

Аудіокнига доступна для безоплатного прослуховування у розділі “Аудіо” в мобільному застосунку MEGOGO, а також за спеціальним телефоном “Укртелеком” 0 800 506 024.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *