Стильна заміна пуховику: 6 варіантів зимового одягу, який буде шалено популярний 2024 року

Різне

Так, пуховик – це незамінна річ зимою, бо він теплий, зручний та універсальний. Але кожній жінці хочеться не лише тепла від верхнього одягу, а й стильних варіантів для своїх аутфітів. Розповідаємо, які альтернативні і водночас стильні моделі будуть на піку популярності 2024 року.

Класичне довге пальто прямого крою

Це універсальна елегантна і розкішна річ, яка є у кожної модниці світу. Без чорного чи коричневого пальта довжини максі не минає жоден модний показ іменитих дизайнерів. Воно багато років тримається на піку трендів і не збирається здавати свої позиції 2024 року. А ще пряме класичне пальто дуже тепле та універсальне, бо підходить під будь-який образ – повсякденний, діловий або вечірній.

Куртка-бомбер

Ці куртки останнім часом дуже популярні в усьому світі, оскільки їх можна комбінувати з будь-яким одягом. Вони мають ідеальний вигляд як на пишній, так і на тендітній фігурі. До того ж, така куртка дуже тепла, затишна і досить зручна. А оскільки вона на піку популярності вже не один рік, то її сміливо можна вибрати для свого зимового гардеробу на кілька сезонів поспіль.

Пальто Teddy

Це, напевно, найпопулярніша модель верхнього одягу зимового сезону 2023-2024. Таке пальто стане вашим улюбленим, оскільки м’якеньке на дотик, чудово зігріває і має стильний вигляд. Під нього можна взувати все: лофери, угі, кросівки, грубі черевики, ботильйони та високі чоботи.

Афганське пальто

Така модель стала популярною 2023 року і не збирається покидати модних вершин ще довго. Афганське пальто має розкішний вигляд за рахунок довгого хутра на комірі, рукавах та внизу. Всі модниці, яким до вподоби автентичні моделі одягу, не прогадають, якщо матимуть у своєму гардеробі таку вишукану колоритну річ.

Шуба з екохутра

Екошуба є трендом стилю вишуканого мінімалізму, яка вже кілька років поспіль займає передові позиції. У кожної модниці світу, напевно, є така модель одягу. Цей варіант стильний, практичний і бюджетний, тому набув шаленої популярності. До того ж, екошуба дуже тепла та зручна, має шикарний вигляд і порівняно недорога.

Дублянка

Моделі-авіатори зараз просто шалено популярні, і такий тренд впевнено протримається ще кілька наступних років. Ці дублянки зазвичай виготовляються із екошкіри класу люкс, а зігрівають не гірше від натуральних. Такий верхній одяг можна комбінувати з чим завгодно, ви завжди матимете стильний та неперевершений вигляд.

Читайте також:

З чим носити ботильйони, щоб фігура стала візуально стрункою: 4 стильні варіанти

Головні антитренди в одязі 2024 року: про ці речі варто забути та чим їх краще замінити

Цей одяг старить жінок 40+: п'ять зимових речей, яких варто позбутися і чим їх замінити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *