Саджати за “шубу” та “олів’є”: Медвєдєв запропонував внести правки до КК України

Події

Колишній президент РФ Дмитро Медвєдєв знову б'є на сполох. Він запропонував нову ідею для України. Зокрема, він каже, що українців варто саджати на 7 років за підготовку до приготування або поширення рецептів відомих салатів зимового святкового застілля: “оселедець під шубою” та “олів'є”.

Про це він написав у Мережі.

Він запропонував внести відповідні правки до КК України.

“Це карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років або штрафом у розмірі одного мільйона гривень з вилученням предметів злочину”, – написав він у Telegram.

Крім того, таке ж покарання варто ввести для тих, хто готував новорічні салати “з використанням службового становища”. При цьому для тих, хто запиває їх кримськими, кавказькими винами, або ж “російською горілкою”.

“Особа звільняється від відповідальності за діяння, перераховані в пунктах 1-3 цієї статті, якщо добровільно відмовиться від приготування названих страв з повідомленням про це органам безпеки України і пройде курс примусового лікування українським борщем протягом трьох місяців”, – нафантазував він.

Нагадаємо, алкогольна залежність росіян стала одним із інструментів російської пропаганди. Про горілку говорять тепер на офіційних заходах – і Путін, і Мєдвєдєв. Саме це і допомагає Росії мобілізовувати на війну загарбників. 

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *