Санта Дімопулос показала, як з 4-річною донькою святкує Різдво в екзотичній країні

Гламур

Українська співачка Санта Дімопулос показала, як з 4-річною донькою Софією напередодні Різдва проводить час у Сінгапурі.

Атмосферними світлинами Санта поділилася у своєму Instagram. 36-річна співачка і її донька прилетіли з Балі до Сінгапуру. Після приїзду вони відвідали квітковий дім, незвичний музей і ботанічний сад.

До слова, артистка постала у чорній сукні з відкритою спиною та макраме у центрі живота. Маленька Софія також була у сукні з квітковим принтом. На всіх локаціях їх оточували квіти та новорічні прикраси й подарунки.

До того ж Дімопулос здивувала своїх шанувальників казковим квітковим садом й кімнатами з різноманітними розвагами. Її 4-річна донька була в захваті від того, що відбувається довкола. Дівчинка покаталася на гірці з інтерактивними зображеннями, які рухаються.

А сама Санта показала величезний діджитал-екран, на якому зображувався макет українського літака у синьо-жовтих кольорах. Він дуже нагадував славнозвісну “Мрію”, яку знищили окупанти на початку війни.

Словом, співачка сповна насолодилася відпочинком у справжній магічній атмосфері. Також Дімопулос зробила світлину на тлі квітів в саду.

Нагадаємо, Санту Дімопулос нещодавно звинуватили у замовчуванні звірств росіян. Шанувальники почали їй дорікати, що зірка постить занадто багато ідеальних фото в Instagram з Балі. Співачка вже відреагувала на схожі закиди.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *