Гучна стаття NYT про готовність Путіна до “миру” в Україні: чого наспраді хоче очільник Кремля

Війна

Американське видання The New York Times опублікували статтю про начебто готовність Путіна до “миру” з коментарем прессекретаря президента РФ Дмитра Пєскова. Насправді Росія переслідує зовсім інші цілі. 

Про це пише Центр протидії дезінформації. 

“Чим довше триває війна, тим більше ослаблюється росія в економічному, технологічному, демографічному плані. А також РФ стає все залежнішою технологічно від Китаю у багатьох напрямках, які складатимуть економіку майбутнього. Продовження війни на пару років посилить цей процес”, – йдеться у повідомленні. 

У Центрі протидії дезінформації вважають, що “сигнал” Росії насправді може бути зроблений, щоб перешкодити подальшій військовій допомозі ЗСУ від Заходу,  а також бути спробою додати рейтингів Трампу, який готовий “віддати” путіну частину української території.

“Не варто забувати, що росія грає в “мир”, інвестуючи все більше у ВПК і нарощуючи кадрову армію. У статті про це, звісно, не йдеться. Також для написання цього тексту РФ задіяла американських журналістів, завербованих за часів їхньої роботи в росії”, – наголосили журналісти.

Нагадаємо, ТСН.ua зібрав реакцію України, експертів та журналістів на статтю NYT про готовність Путіна “припинити” війну.

Читайте провідні новини:

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *