Маша Фокіна вперше за тривалий час показала фото свого підрослого 5-річного сина

Гламур

Українська співачка Маша Фокіна повідомила про особливе свято в її родині. Син артистки Габріел святкує день народження.

Хлопчикові виповнюється п'ять років. Тож, з нагоди важливого свята виконавиця присвятила синові допис в Instagram. Маша опублікувала вкрай рідкісні фото хлопчини та написала чимало теплих слів із побажаннями.

“З днем народження, наш маленький хлопчик! Ось вже й твій перший ювілей. Ти ніби ще такий маленький, але ,одночасно, такий дорослий. Ти дуже кмітливий, розумний, активний, добрий, вмієш стояти на своєму”, – зазначила артистка.

Окрім того, виконавиця показала, як провела час із сином у його день народження. Зокрема, Фокіна порозважалася із Габріелем у музеї ілюзій.

“Ми хочемо, щоб твоє дитинство було найкращим, щоб ти був щасливим, дружнім, щоб нарешті повернувся до Києва, в якій ти так мрієш поїхати! Мій хлопчик”, – побажала синові Фокіна.

Нагадаємо, нещодавно співачка Ірина Білик показала рідкісне фото з 8-річним сином Табрізом. Також виконавиця розповіла, як їй освідчилися на Різдво.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *