Що не можна дарувати чоловікові на Новий рік: невдалі варіанти

Різне

Незабаром Новий, 2024 рік, на подарунки під ялинку чекають і чоловіки. Вибирати подарунок чоловікові треба з розумом, інакше є ризик розчарувати свою половину, а то й посваритися.

Які подарунки краще не дарувати чоловікам на Новий рік

Деякі види подарунків перебувають у “забороненому” списку подарунків на будь-яке свято – Новий рік, день народження, річницю весілля тощо.

Згідно з народними повір'ями, не можна дарувати чоловікам ножі, інші гострі предмети. Згідно з народною мудрістю, такий подарунок може “загострити” стосунки.

Не варто дарувати годинник, адже наші предки вірили, що він веде відлік часу, який залишився до смерті. В Китаї також вважають, що у рік Дракона такий подарунок може наблизити смерть.

Здавна вважалося, що дзеркало має особливий зв'язок із потойбічним світом, через нього можуть потрапити злі сили.

Краще не дарувати чоловікам на Новий рік білизну. Насамперед ви ризикуєте розчарувати кохану людину, адже чоловік хотів би отримати на свято щось більш приголомшливе, ніж повсякденна білизна. До того ж народні прикмети також негативно кажуть про такі подарунки. Вважається, що білизна може призвести до зради і розлучення.

У рік Дракона не даруйте подарунки, які мають будь-який стосунок до вогню, навіть його зображення. Вогняна стихія належить лише Драконові.

Хоча це і заведено, краще не дарувати чоловікам косметику, вони й самі можуть вибрати відповідні аксесуари для гоління, лосьйони чи гелі. Отримувати такі подарунки від коханої жінки не дуже приємно.

Не ризикуйте і не даруйте чоловікам дуже дорогі подарунки. Не варто вибирати для подарунка ґаджети, техніку чи надто дорогі ювелірні вироби.

Головне, подарунок чоловікові має бути особистим, потрібним – і тоді він буде приємним.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *