Атака дронів на Одесу: зросла кількість загиблих

Події

Зросла кількість загиблих внаслідок падіння уламків безпілотників у передмісті Одеси під час атаки в ніч проти 27 грудня. Відомо про двох загиблих. Також є травмовані.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

“Загинуло двоє людей, ще троє зазнали поранень, серед яких – 17-річний підліток”, – інформують у прокуратурі.

Внаслідок масованої атаки безпілотниками дачні будинки в передмісті Одеси були пошкоджені, зруйновані та горіли, а в самій Одесі уламки дрона пошкодили одну з незаселених новобудов.

За словами голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера, одна людина загинула на місці. Іншого чоловіка медики шпиталізували до лікарні, але в нього був тяжкий стан і від отриманих травм він помер. Наразі в медзакладі залишається підліток. Інші потерпілі – жінка й чоловік – лікуються амбулаторно.

Також Кіпер уточнив, що 6-річна дитина, про яку повідомлялося раніше, постраждала внаслідок побутової пожежі, не пов'язаної з атакою БпЛА.

Нагадаємо, вночі стався наліт ворожих безпілотників на південь. Окупанти атакували регіони БпЛА двома хвилями з інтервалом у 15 хвилин упродовж семи годин. Зокрема, на Одещині ворог зосередився на атаці обласного центру.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *