5 кольорів, які не можна комбінувати: образ буде роз’єднаним і безглуздим

Різне

Професійні стилісти рекомендують під час поєднання різнокольорового одягу користуватися колірним колом. Тоді можна досягти в образі гармонійності й вишуканості. Добре поєднуються ті кольори, які розташовані поряд або навпроти один одного на колі. Розповідаємо, які кольори в одязі не варто поєднувати, щоб не мати безглуздий і неприродний вигляд, посилаючись на Best Life.

Чорний і темно-синій

Ці кольори забивають один одного і не створюють потрібного ефекту гармонійності в образі. Якщо ви бажаєте мати нейтральний образ, який підходитиме для вуличного, повсякденного чи ділового стилю, тоді краще звернути увагу на поєднання чорного і сірого. Щоб додати своєму стилю більшої яскравості, можна комбінувати чорний з нюдовим або рожевим кольорами.

Червоний і фіолетовий

Ці кольори розташовані поряд на колірному колі, але це той випадок, коли їх не можна поєднувати разом, оскільки вони обидва доволі ефектні і виграшно грають моно. Щоб підкреслити свій образ, до червоного краще додати синій, одягнувши сині штани і червоний піджак. Такий стиль підійде як для повсякдення, так і на ділову або романтичну зустріч.

Зелений і жовтий

Ці кольори дуже самостійні, тому вони створюють приголомшливі образи окремо. Якщо їх комбінувати, вони матимуть невигідний для образу контраст, бо обидва відтінки вкрай інтенсивні. Для гармонійності й затишку в образі зелений краще поєднати з коричневим – це два земляні кольори, тому чудово доповнюватимуть один одного.

Сірий і коричневий

Якщо поєднати ці кольори, вони розмазуватимуть образ, зроблять його тьмяним і нецікавим. До того ж така комбінація кольорів додасть кілька років і зайвих кілограмів. Сірий і коричневий – це приглушені кольори, які зроблять образ неестетичним і сумним.

Жовтий і коричневий

Це два теплі відтінки, але жовтий занадто яскравий, тому може невигідно приглушити коричневий. Натомість коричневий одяг чудово комбінується з металевим золотистим. У такому одязі ви матимете неперевершений і приголомшливий вигляд.

Читайте також:

П’ять стильних стрижок дорогої жінки після 40: додайте до свого образу розкішної досконалості

Стильна заміна пуховику: 6 варіантів зимового одягу, який буде шалено популярний 2024 року

З чим носити ботильйони, щоб фігура стала візуально стрункою: 4 стильні варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *