Маша Єфросиніна розгубилася, коли її підкололи на шоу через чималу прикрасу

Гламур

Телеведуча та блогерка Маша Єфросиніна, яка нещодавно приміряла образ білявки, опинилася у незручному становищі.

Так, днями Єфросиніна стала гостею YouTube-шоу “Срач”, де ведучі проєкту “Леви на джипі” спантеличили блогерку зауваженням. Зокрема, “леви” підкололи Єфросиніну через велику прикрасу, яка красувалася у неї на пальці.

Маша якраз говорила про те, що вона проти того, аби хизуватися розкішним життям публічно. Своєю чергою ведучий шоу сказав: “Я бачу весь випуск твою класну каблучку. Це медичне золото, воно допомагає від бідності”, – підкололи Єфросиніну “Леви на джипі”.

Зірка дещо розгубилася, але потім зібралася і сказала, що “це не золото, а біжутерія”. “Це сучасні українські бренди, я вмію підбирати так, щоб воно мало розкішний вигляд”. А ведучий шоу сказав: “Я вмію підбирати так слова…”, тим самим постібавши Машу.

Як відомо, декілька тижнів тому Маша Єфросиніна потрапила у скандал після інтерв'ю з Анною Трінчер. Під час розмови Єфросиніна дорікнула Трінчер, що вона хизується розкішними подарунками у своїх соцмережах в той час, як всюди лунають сирени, вибухи, а в лікарнях нема знеболювальних.

Тоді ж ексчоловік Трінчер Олександр Волошин емоційно відповів ведучій і наголосив, що поки вона соромила співачку, то сама сиділа на інтерв'ю у прикрасах від Cartier, які коштують тисячі доларів.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *