Євген Синельников зворушив привітаннями своєї дружини з нагоди її свята

Гламур

Режисер та ведучий тревел-проєкту “Орел і Решка” Євген Синельников розповів про свято у їхній родині.

Сьогодні, 30 грудня, його дружина, продюсерка Наталія Кліпа, відзначає свій день народження. З цієї нагоди Євген присвятив коханій допис, де ніжно її привітав. Зокрема, він зізнався, що йому пощастило зустріти на шляху “сонечко”.

“Кажуть, що дружина має бути другом, дружиною і коханкою. Так, це правда, але не вся. Дружина має бути сонечком. Сонечком в промінні якого можна зігрітися. Сонечком завдяки якому все росте на цій землі. Мені пощастило! Я вважаю так, коли ти з роботи поспішаєш додому, а зранку ти прокидаєшся в гарному настрої – це і є щастя. Наталю, дякую, що ти в мене є!”, – написав Синельников у своєму фотоблогу.

До такого романтичного привітання, режисер додав і фото дружини. Зокрема показав їхню спільну світлину, де вони постають в обіймах у ліжку.

Зазначимо, закохані одружилися у серпні минулого року в Бучі, адже це місто стало для них символічним. Церемонія минула у їхньому будинку, де вони ховалися від російських окупантів. На своє свято подружжя запросило лише найрідніших їм людей.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *