Масовані удари по Харкову: у РФ вигадали цинічне “виправдання”

Події

Росіяни вночі 31 грудня атакували Харків безпілотниками. У Росії цинічно відповіли, що це удар у відповідь на теракт у Білгороді.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Там заявили, що їхніми стали житлові будинки, офіси, торговельні приміщення, лікарні, готель. 

“У відповідь на теракт у Білгороді ЗС РФ вражені центри прийняття рішень та військові об'єкти у Харкові, які використовували злочинний київський режим, повідомляє Міноборони Росії”, – мовиться у повідомленні.

Водночас український журналіст Денис Казьниський написав, що росіяни також вигадили маячню, мовляв,  ударом по колишньому комплексу “Харків Палас” знищено представників ГУР та ЗСУ, які брали участь у плануванні та виконанні теракту в Білгороді, повідомили в Міноборони РФ.

“Також там перебувало до 200 найманців, яких планувалося залучити до терористичних рейдів на прикордонній з Україною території”, – вигадали терористи.

“Що ж, гадаю, можна завершувати “СВО”, Україна розгромлена та осоромлена. Центри ухвалення рішень знищені. Залишається тільки зрозуміти, якщо весь цей час вони жили в готелі в центрі Харкова, навіщо Росія випускала по 150 ракет по житлових будинках та ТРЦ у Дніпрі та Одесі”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Росія завдала ракетного удару по Харкову, а також атакувала безпілотниками. Цілями терористів стали житлові будинки, офіси, торговельні приміщення, лікарні, готель. Станом на 8 ранку відомо про 28 постраждалих.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *