“А з чого ви взяли, що вони гірші”: командири 3 ОШБр – про стереотип щодо поганого забезпечення армії РФ

Війна

Командири батальйонів 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ спростували поширений стереотип, що росіяни воюють ледь не іржавими автоматами і мають погане спорядження.

Про це українські захисники заявили у випуску програми “Двіж”, який опублікувала пресслужба 3 ОШБр.

На запитання із залу про те, чим гірше російське спорядження, командир протитанкового батальйону 3-ї ОШБр Олег Романов (“Ромаха”) відповів, а чому глядач вирішив, що воно гірше.

Командир 1-го штурмового батальйону 3-ї ОМБр Петро Горбатенко на псевдо “Ролло” додав, що російська армія можливо навіть краща за українську в питаннях зброї та спорядження.

“Російська армія нічим не гірша за українську та навіть краща. Краще оснащена технічно, більше техніки, краща зброя та спорядження, ніж в української. З чого ви взяли, що вони гірші? Це, знаєте, навіть приниження якесь виходить наше. Типу: “А х**і ви воюєте з л*хами і нічого не можете зробити?” А тому що вони сильніші, це об'єктивно”, – заявив “Ролло”.

Він додав також, що в Росії державні програми із забезпечення потреб армії кращі, ніж в Україні.

“У них краще спорядження, і державні програми зі спорядження та забезпечення армії. Не потрібно недооцінювати противника. Це дуже серйозний противник, серйозніший за більшість армій світу. А ставлення до них, як до л*хів показує нас такими”, – підсумував Горбатенко.

Раніше Петро Горбатенко закликав призивати до війська, зокрема, хлопців 18-20 років.

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *