Наталка Денисенко у бікіні показала, як поніжилася у джакузі і поплавала з дельфінами в Одесі

Гламур

Українська акторка Наталка Денисенко наразі разом з 6-річним сином Андрієм перебуває в Одесі.

На сторінці в Instagram зірка серіалу “Кріпосна” показала, як вони з сином проводили там час. Зокрема, родина прийняла джакузі з піною і помилувалася панорамою, яка відкривалася з їхнього номера. Окрім того, Денисенко продемонструвала струнку фігуру у білосніжному бікіні:

“Українське море і небо такі гарні, коли не летять ракети! Я вірю, що так і буде! За останній тиждень було стільки масованих атак від росіян… На новий рік ми бачили не салюти, а як збивають шахеда… Ми цілі – в прямому і переносному сенсі … Ми живі і будемо жити! Сьогодні передостанній день нашого з синочком перебування в готелі. Щодня вмовляю себе на відпочинок, але радість Андрійка – це те, що дає мені сили”, – зізналася Наталка.

Також акторка поділилася, що вони разом з сином провели час з дельфінами і хлопчик лишився у захваті. Разом родина погодувала дельфінів, а Наталка розповіла про умови, в яких утримуються тварини.

Зокрема, Денисенко поділилася, що у басейні, де плавають дельфіни, спеціально відфільтрована вода і годують їх різними рибами. Також, поділилася артистка, у кожного дельфіна є свій тренер, який лишається з твариною на все життя.

Нагадаємо, як Наталка Денисенко ділилася раніше, до Одеси вона вирушила першою чергою, аби побачитися з чоловіком Андрієм Федінчиком, який наразі боронить Україну у складі ЗСУ. Чоловіка артистки відпустили до родини на один день 31 грудня. Тож щаслива Денисенко розповіла, що Новий рік вона зустріла з родиною у повному складі.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *